Tidsbestilling på 86 42 51 33 fra kl. 08.00 - 17.00 - Onsdag lukket. -   Find os på Facebook

Tandklinik med mange års erfaring og fast personale

Søger du en tandklinik i Randers, der er kompetent og imødekommende? Hos Tandlæge Anette Burhardt har vi altid kunden i fokus og tager gerne imod nye kunder.

Vores tandklinik består af en tandlæge og en klinikassistent, hvilket betyder, at du altid bliver behandlet af det samme personale, som kender til dig og dine behov. Vi lægger vægt på nærvær og tryghed, og vi giver os altid god tid og sætter dig og dine tænder i centrum.

Vi tilbyder det meste inden for tandpleje og -behandlinger

Har du tandpine, bør du kontakte vores tandklinik hurtigst muligt. Tandpine er ikke noget, der går væk af sig selv - tværtimod. Derfor anbefaler vi også, at du går til regelmæssigt tandeftersyn, så eventuelle problemer kan fanges i opløbet. 

​Vi holder vores viden opdateret og tager jævnligt på kurser. Er der behov for en specialist, samarbejder vi med nogle af de bedste på området, så du får den bedst mulige behandling.

I vores tandklinik udfører vi blandt andet følgende behandlinger:

  • Tandpleje
  • Paradentosebehandling
  • Tandkroner og -broer
  • Kosmetiske tandbehandlinger, herunder tandblegning
  • Påsætning af tandsmykker
  • Tandproteser

​​

Vi tager os godt af dig i vores tandklinik

Er du ikke begejstret for at gå til tandlæge, er det vores fornemmeste opgave at skabe et rart og trygt miljø, så du føler dig godt tilpas i vores tandklinik. Vi er fagligt meget kompetente og har mange års erfaring.

Ønsker du at bestille en tid, er du velkommen til at ringe til vores tandklinik på telefon 86 42 51 33, eller du kan sende en e-mail til tand.ab@mail.dk.

Tandlæge Anette Burhardt - Juttasvej 8 - 8960 Randers SØ - Telefon: 86 42 51 33 - Mail: tand.ab@mail.dk - CVR: 78378913

Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00 - Onsdag: Lukket

​Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook