Tidsbestilling på 86 42 51 33 fra kl. 08.00 - 17.00 - Onsdag lukket. -   Find os på Facebook

Tandlægeskræk afhjælpes i trygge omgivelser og
​af kompetent tandlæge i Kristrup

​Har du tandlægeskræk, og leder du efter en kompetent tandlæge i Randers kommune, som forstår, hvad du føler, er vi det helt rigtige sted for dig. Her gør vi en dyd ud af at skabe en tryg, rolig og tillidsfuld atmosfære. 

Vi afsætter god tid til dig, hvor vi fortæller dig om den kommende procedure. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad der skal til, for at du føler dig tryg. Uanset om det er en “stopknap”, hvis du har brug for en pause, mulighed for at høre din egen musik under behandling eller noget helt tredje, er vi her for at imødekomme dine ønsker og behov. 

For hos os er du altid i centrum. En kompetent tandlæge med fokus på tandlægeskræk, hvorfor du altid er velkommen hos os.

Kom af med din tandlægeskræk hos os

Skal du have lavet et tandeftersyn, tandrensning, nye proteser eller anden form for tandbehandling, men har du angst for der for, kan vi forsikre dig om, at vi yder så smertefri behandling som muligt. 

Vi sørger for trygge rammer, hvor du føler dig tilpas, og vi leverer tandbehandling i høj kvalitet samt rådgiver dig om fremadrettet tandpleje.

Afholder tandlægeskræk dig fra at gå til tandlæge, tilbyder vi hjælp til tandlægeskræk, så du kommer af med den og ikke har et problem med tandlægebesøg. Vi tager alle de pauser, du har behov for - og vi udfører ikke nogle behandlinger uden dit samtykke. Så kontakt os, hvis du ønsker hjælp til at blive bedre til at gå til tandlæge.

Bestil tid til undersøgelse og behandling

Har du tandpine og samtidig tandlægeskræk? Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for at få dig til at føle dig bedre tilpas. Vi har med stor succes gennem mange år hjulpet et væld af patienter i samme situation som dig.

Bestil tid på telefon 86 42 51 33, eller skriv til os på vores e-mail tand.ab@mail.dk. Så skal vi nok hjælpe dig efter bedste evne.​

Tandlæge Anette Burhardt - Juttasvej 8 - 8960 Randers SØ - Telefon: 86 42 51 33 - Mail: tand.ab@mail.dk - CVR: 78378913

Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00 - Onsdag: Lukket

​Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook