Tidsbestilling på 86 42 51 33 fra kl. 08.00 - 17.00 - Onsdag lukket. -   Find os på Facebook

​Tandkrone af høj kvalitet tilbydes

Skal du have lavet en tandkrone af høj kvalitet, kan vi hos Tandlæge Anette Burhardt hjælpe dig. Vi er meget kvalitetsbevidste, da vores mål er at behandle vores kunder med god tandpleje, så en sund tandhygiejne opretholdes hele livet.

Hos os er kunden i centrum, hvorfor vi gør alt, vi kan for at skabe en tryg og behagelig atmosfære, så du føler dig godt tilpas.

Styrk dine tænder med en tandkrone

Har du svage eller svækkede tander grundet brud eller andet, der gør dem porøse, er en tandkrone med til at styrke dem. Har du mange fyldninger, eller har du fået lavet mange rodbehandlinger, er dine tænder ikke så stærke, som de burde være, og de er derfor meget sårbare, hvis du tygger i noget hårdt. En tandkrone kan give din tand fornyet styrke samt får den til at se meget bedre ud.

Kontakt os og hør mere

Har du en tendens til ofte at knække dine tænder, eller er du træt af grimme fortænder, som er fyldt med fyldninger? Vi har mange års erfaring med påsætning af tandkroner, som er en utrolig holdbar løsning. Sammenlignet med hele tiden at få fyldninger af plast, som har det med at knække, er en tandkrone ofte et bedre og mere langtidsholdbart valg.

Kontakt os på telefon 86 42 51 33 eller skriv til e-mail tand.ab@mail.dk, hvis du skal have påsat en tandkrone eller ønsker mere information.

Tandlæge Anette Burhardt - Juttasvej 8 - 8960 Randers SØ - Telefon: 86 42 51 33 - Mail: tand.ab@mail.dk - CVR: 78378913

Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00 - Onsdag: Lukket

​Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook