Tidsbestilling på 86 42 51 33 fra kl. 08.00 - 17.00 - Onsdag lukket. -   Find os på Facebook

​Tandkrone i høj kvalitet tilbydes

Søger du en tandlæge med speciale i påsætning af tandkrone i Randers eller Kristrup, tilbyder vi hos Tandlæge Anette Burhardt en tandkrone i højeste kvalitet, der holder i mange år. Vi er meget kvalitetsbevidste, da vores mål er at behandle vores kunder med god tandpleje, så en sund mund opretholdes hele livet.

Hvad er en tandkrone?

Det er kort fortalt en slags erstatning for din naturlige tandkrone. Den fungerer som en hat, der sættes ned over din tand.

Styrk dine tænder med en tandkrone

Har du svage eller svækkede tander grundet brud eller andet, der gør dem porøse, er en tandkrone med til at styrke dem. 

Har du mange fyldninger, eller har du fået lavet mange rodbehandlinger, er dine tænder ikke så stærke, som de burde være, og de er derfor meget sårbare, hvis du tygger i noget hårdt.

Hvad koster en tandkrone?

Det kommer an på materialet. Vi har mange års erfaring med påsætning af tandkroner, som er en utrolig holdbar og smuk løsning. Sammenlignet med hele tiden at få fyldninger af plast, som har det med at knække, er en tandkrone ofte et bedre og mere langtidsholdbart valg. Kontakt os og hør mere om dine muligheder

​Få mere information eller bestil tid til behandling

Kontakt os på telefon 86 42 51 33 eller skriv til e-mail tand.ab@mail.dk, hvis du skal have påsat en tandkrone eller ønsker mere information.

Tandlæge Anette Burhardt - Juttasvej 8 - 8960 Randers SØ - Telefon: 86 42 51 33 - Mail: tand.ab@mail.dk - CVR: 78378913

Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00 - Onsdag: Lukket

​Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook