Tidsbestilling på 86 42 51 33 fra kl. 08.00 - 17.00 - Onsdag lukket. -   Find os på Facebook

Delprotese og helprotese i solid kvalitet

Hos Tandlæge Anette Burhardt i Kristrup tilbyder vi både delprotese og helprotese i høj kvalitet, som er robust og langtidsholdbar. Har du behov for en tandlæge i Randers, der har erfaring i aftagelige proteser, er vi det helt rette sted for dig. 

Vi har forskellige typer til over- og undermund, hvorfor du kan få præcis den tandprotese, der fungerer bedst for dig.

Mangler du tænder, og har du nedsat tyggefunktion, er en delprotese eller helprotese en god investering, der gør, at du igen kan tygge helt normalt. Forskellen på en delprotese/helprotese og en krone/bro er, at proteserne er aftagelige og skal rengøres grundigt ved at tage dem ud.

Få rettet din helprotese eller delprotese

Har du gamle proteser, der ikke helt passer, som de bør, kan vi prøve at rette dem til for dig, så de igen sidder perfekt. Ved nye tager vi aftryk og foretager alt forarbejdet med at vælge farve og tænder. Vi tilbyder vores aftagelige proteser til fair priser.​

Hvorfor gå rundt uden tænder og måske skjule dit ellers så pæne smil, når du kan få fremstillet en delprotese eller helprotese, som passer til din mund? Det kan vi hjælpe dig med, så du aldrig behøver at skamme dig over dit tandsæt. De ser ud som dine originale tænder og er næsten ikke til at se forskel på, da teknikkerne er blevet så gode i dag.

Hvad koster en delprotese og en helprotese?

Det kommer meget an på, om du mangler en eller flere tænder. Kontakt os for mere information.

Bestil tid til samtale og aftagelige proteser

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til en mulig delprotese eller helprotese, er du velkommen til at kontakte os ved behov. Vi tager os god tid til dig og sørger for, at du får den helt rigtige løsning.

Kontakt os på telefon 86 42 51 33, eller skriv til os på tand.ab@mail.dk.​

Tandlæge Anette Burhardt - Juttasvej 8 - 8960 Randers SØ - Telefon: 86 42 51 33 - Mail: tand.ab@mail.dk - CVR: 78378913

Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00 - Onsdag: Lukket

​Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook