Tidsbestilling på 86 42 51 33 fra kl. 08.00 - 17.00 - Onsdag lukket. -   Find os på Facebook

Kosmetisk tandbehandling giver et flottere tandsæt

​Hos Tandlæge Anette Burhardt i Kristrup tilbyder vi kosmetisk tandbehandling til alle patienter i Randers området, som ønsker at gøre noget for at få et pænere tandsæt. Det kan være grimme fyldninger, manglende tænder, facade, krone eller blegning. 

Hos os har du mange muligheder for at få rettet op på dine tænder, så de kommer til at se ud, som du ønsker. Som professionel tandlæge har vi bred erfaring og ekspertise blandt andet indenfor paradentosebehandling og påsætning af en tandbro. 

Har du længe overvejet at få gjort noget ved dine tænder, kan vi med en kosmetisk tandbehandling få dit ønske til at gå i opfyldelse, så dine tænder igen bliver pæne og nydelige. 

Få kosmetisk tandbehandling i høj kvalitet

Har du fået foretaget en rodbehandling, mangler du en tand, eller har du blot brunlige tænder, er en kosmetisk tandbehandling en rigtig god investering, der vil give dig selvtilliden og dit smil tilbage. 

Vi har også erfaring i genopbygning af knækkede tænder eller tænder med store huller i.

Kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig med dit smil. Vi har fokus på dine behov og har erfaring og kompetence til at levere et rigtig godt stykke arbejde, som du bliver glad for.

Bestil tid til forundersøgelse

Vil du have en tid til en samtale og forundersøgelse, er vi parate til at hjælpe dig. Vi finder en tid til dig, der passer ind i din kalender, hvor du kan komme og tale med tandlægen om kosmetisk tandbehandling.

Ring til os på telefon 86 42 51 33, eller skriv til os på vores e-mail tand.ab@mail.dk.

Tandlæge Anette Burhardt - Juttasvej 8 - 8960 Randers SØ - Telefon: 86 42 51 33 - Mail: tand.ab@mail.dk - CVR: 78378913

Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00 - Onsdag: Lukket

​Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook