Tidsbestilling på 86 42 51 33 fra kl. 08.00 - 17.00 - Onsdag lukket. -   Find os på Facebook

​Tandbehandling af høj kvalitet

Hos Tandlæge Anette Burhardt i Randers får du en tandbehandling af høj kvalitet. Vi har fokus på at levere et flot resultat, så du kan opretholde en god og sund tandhygiejne. Vi har en lille og nærværende tandklinik, som består af en tandlæge og en klinikassistent. Derfor er det altid den samme, der behandler dig, da vi kender dig og dine behov.

Vi tilbyder en bredere vifte af ydelser, som blandt andet:

  • Tandbehandling og tandpleje
  • Paradentosebehandling
  • Udskiftning af sølv med plast eller porcelæn
  • Krone/bro-arbejde
  • Aftagelig protetik (hel- og delproteser)
  • Kosmetisk tandbehandling
  • Påsætning af tandsmykker
  • Tandblegning

Er der en opgave, der falder uden for vores kompetencer, henviser vi dig til den rette specialist, som vi kan stå inde for.

Få en tandbehandling i trygge rammer

Er du angst for at gå til tandlæge, kan vi forsikre dig om, at du får en professionel og kompetent tandbehandling i trygge rammer hos os. Vi sætter en ære i at skabe en tryg atmosfære i klinikken. Vi har mange års erfaring, så du kan være helt sikker på, at dine tænder får den behandling, de fortjener. Vi anbefaler, at du går regelmæssigt til tandlæge, så dit tandsæt altid er sundt og stærkt.

Vi følger med udviklingen

Der udvikles hele tiden nye og smartere metoder at udføre tandbehandling på. Derfor holder vi os løbende opdateret, så vi kan tilbyde den bedst mulige tandbehandling. Vi anvender skånsomme produkter og tandlægeredskaber, som er gode for dig og miljøet.

Du er altid velkommen til at bestille en tid hos os på telefon 86 42 51 33 eller e-mail tand.ab@mail.dk, ligesom du kan kigge forbi klinikken for en tidsbestilling.

Tandlæge Anette Burhardt - Juttasvej 8 - 8960 Randers SØ - Telefon: 86 42 51 33 - Mail: tand.ab@mail.dk - CVR: 78378913

Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00 - Onsdag: Lukket

​Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook