Tidsbestilling på 86 42 51 33 fra kl. 08.00 - 17.00 - Onsdag lukket. -   Find os på Facebook

​Tandbehandling i høj kvalitet af erfaren tandlæge

Hos Tandlæge Anette Burhardt i Randers og nær Kristrup får du tandbehandling i høj kvalitet. Vi har fokus på at levere et flot resultat, så du kan opretholde en god og sund tandhygiejne. Vi har en lille og nærværende tandklinik, som består af en tandlæge og en klinikassistent, der kender dig, dine tænder og dine behov.

Vi tilbyder en bredere vifte af behandling af tænder:

  • Tandbehandling og tandpleje
  • Paradentosebehandling
  • Udskiftning af sølv med plast eller porcelæn
  • Krone/bro-arbejde
  • Aftagelig protetik (hel- og delproteser)
  • Kosmetisk tandbehandling
  • Påsætning af tandsmykker

Er der en opgave, der falder uden for vores kompetencer, henviser vi dig til den rette specialist, som vi kan stå inde for.

Få en tandbehandling i trygge rammer

Er du angst for at gå til tandlæge, kan vi forsikre dig om, at du får en professionel og kompetent tandbehandling i trygge rammer hos os. Vi har mange års erfaring, så du kan være helt sikker på, at dine tænder får den service, de fortjener. Vi anbefaler, at du går regelmæssigt til tandlæge, så dit tandsæt altid er sundt og stærkt.

Få en tandbehandling i trygge rammer

Skal du have udført kosmetisk tandbehandling eller akut tandbehandling, er vi den rette klinik for dig, hvor vi udfører alt så smertefrit som overhovedet muligt. Har du behov for en pause midt i behandlingen giver vi dig selvfølgelig det.

Vi har mange års erfaring i behandling af mennesker med tandlægeskræk. Langt de fleste bliver ofte meget mere trygge ved at gå til tandlæge efterfølgende. Der udvikles hele tiden nye og smartere metoder at udføre behandlinger på. 

Derfor holder vi os løbende opdateret, så vi kan tilbyde den bedst mulige behandling. Vi anvender skånsomme produkter og tandlægeredskaber, som er gode for dig og miljøet.

Kontakt os for tidsbestilling og vedrørende spørgsmål

​Ønsker du at bestille en tid til behandling, eller er du interesseret i høre, om du kan få tilskud? Måske ønsker du information om, hvad en tandbehandling koster? Så kontakt os endelig ved behov.

Du er altid velkommen til at bestille en tid hos os på telefon 86 42 51 33 eller på e-mail tand.ab@mail.dk, ligesom du altid kan kigge forbi klinikken inden for åbningstiden.

Tandlæge Anette Burhardt - Juttasvej 8 - 8960 Randers SØ - Telefon: 86 42 51 33 - Mail: tand.ab@mail.dk - CVR: 78378913

Åbningstider: Mandag - fredag: 9.00 - 17.00 - Onsdag: Lukket

​Vi er vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook